Biz planer pro

Set digitalnih alata za organizaciju i planiranje prisustva na društvenim mrežama. Dolazi u vidu PDF dokumenata i editabilnog Canva projekta.

Biz Planer Pro set

Da li se suočavate sa izazovima nedoslednosti na društvenim mrežama, nedostatkom ideja za sadržaj i neefikasnim planiranjem? Imam rešenje!

Problemi koje Biz Planer Pro rešava:

  1. Nedosledno objavljivanje: Nekad je sve što vam treba samo mala podrška! i to ona koja dolazi u vidu Planera koji pomaže da sistematizujete procese rada, steknete focus i budete bolji u uspešnom prisustvu na društvenim mrežama održavajući kontinuitet komunikacije sa ciljnom grupom i povećavajući vidljivost vašeg biznisa!
  2. Nedostatak ideja za sadržaj: Inspiracija je ključna! Otključajte kreativni potencijal i artikulišite svoju priču na način koji povezuje sa ciljnom grupom uz pomoć predefinisanih i pažljivo odabranih ideja za objave koje su prilagodljive za svaki tip biznisa!
  3. Neefikasno planiranje: Organizujte se i ostvarite dugoročne ciljeve bez gubitka vremena i resursa zahvaljujući detaljnom Planeru za društvene mreže i godišnjem planeru sadržaja koji dolaze sa korak-po-korak uputstvima i predlozima za bolju organizaciju i planiranje!

Šta je uključeno u ovaj digitalni set:

Biz Planer Pro – Set digitalnih alata uključuje:

  • Planer za društvene mreže na 55 strana (sa korak po korak uputstvima)
  • Godišnji planer sadržaja (jasan raspored i koraci za planiranje)
  • Dokument sa 50 ideja za biznis objave (za interakciju, poverenje i prodaju)

Zašto odabrati Biz Planer Pro

Biz Planer Pro Mockup

Uz podršku analitike, banku hashtagova i sigurno čuvanje podataka, preuzmite kontrolu i unapredite svoj biznis na društvenim mrežama!

Potpuna kontrola planiranja

Bez obzira na industriju iz koje vaš biznis dolazi, Biz Planer Pro daje potpunu kontrolu nad planiranjem, vođenjem, praćenjem i unapređenjem marketing aktivnosti na društvenim mrežama, omogućavajući da prilagodite content i marketing strategiju svojim potrebama.

Eliminacija ključnih problema

Biz Planer Pro identifikuje ključne probleme poput nedoslednog objavljivanja, nedostatka ideja za sadržaj i neefikasnog planiranja i uspešno ih rešava kroz strukturirane alate poput Planera za društvene mreže, Godišnjeg planera sadržaja i Dokumenta sa 50 pažljivo odabranih ideja za biznis objave.

Efikasno i lako korišćenje

Alati su izrađeni u Canvi i, pored PDF dokumenta, dostupni za prilagođavanje, dodavanje stranica, menjanje prema vašim preferencijama i potrebama vrlo lako i na par klikova! Po potrebi, mogu se konvertovati u Google Sheet ili Excel.

Recite zbogom frustracijama i haosu na društvenim mrežama. Poručite Biz Planer Pro set već danas za samo €45 ili 5300,00 – u zavisnosti od načina plaćanja (PayPal ili faktura).

biz planer pro set alata

Neka vaše prisustvo na društvenim mrežama postane uspešno i efikasno iskustvo!