Milka – usudi se da pokažeš nežnost

Kampanja za Milka čokoladu „Usudi se da pokažeš nežnost“ svidela se nekom ili ne, izazvala je i izaziva i dalje reakcije kod ljudi širom sveta. Kod nas možda nije prošla baš kako je očekivano, ali Francuzi su otišli korak dalje u izazivanju ljubitelja ove poslastice na još jedan način.

 

I dalje pod parolom „Usudi se da pokažeš nežnost“, Milka od danas u prodaju pušta 10 miliona svojih čokolada kojima nedostaje po jedna kockica – zamislite samo šta je sve bilo potrebno uraditi kako bi se izmenila čitava proizvodnja! 

Postupak je sledeći: vi kupite jednu takvu Milka čokoladu (od „običnih“ se razlikuju po specifičnim omotom sa upitnikom na mestu nedostajuće kockice), dođete kući i otvorite je, unutar omota pronađete jedinstveni kod koji ukucavate na Milkinom sajtu, odlučujući da li želite da vam se kockica vrati ili ćete je poslati nekome do koga vam je stalo. Sve uz personalizovanu poruku koja će – odštampana na brendiranoj razglednici sa sve pažljivo upakovanom kockicom stići poštom na željeno odredište.

Idejni tvorci ove fantastične (i veoma skupe) ideje su iz pariske agencije Buzzman, kojoj su klijenti i Microsoft, MTV, Nokia, Durex, Novartis i mnogi drugi.

Leave a Reply