ICT Spring Europe 2012

ICT Spring je svetska dvodnevna manifestacija o inovacijama i razvoju iz oblasti informacionih tehnologija koja, svake godine, okuplja više od 3000 rukovodilaca iz Evrope, Amerike, Afrike i Azije. Tokom dva dana koliko traje, učesnici su u prilici da prisustvuju konferencijama, radionicama, poslovnim seminarima i sastancima na kojima dele međusobna iskustva i nauče nešto novo.

ICT Spring je prilika za sve koji rade u IT sektoru da, pored razmenjivanja kontakata i ličnih iskustava, saznaju nešto novo i budu informisani o napretku u ovoj oblasti, a na svetskom nivou. Ove godine, održava se 19. i 20. juna u Luksemburgu.
Pored stručnih učesnika, ovu manifestaciju posetiće i investitori, startup predstavnici, predstavnici Vlade, blogeri i brojni mediji. Teme koje pokrivaju manifestaciju su, između ostalog, i: društveni mediji, startupi, cloud computing, mobilne tehnologije i njihov razvoj, gaming i slično.
Po prvi put ove godine, ICT Spring nudi mogućnost za 120 startup preduzetnika da predstave svoje projekte i ideje besplatno tokom ove manifestacije, što je odlična ideja za nove kompanije da prikažu svoje planove visokokvalifikovanoj publici i velikim stručnjacima iz ove oblasti. Više o detaljima, kao i formu za prijave potražite ovde.

Neki od predavača ovogodišnjeg ICT Springa su: Randi Zuckerberg – nekadašnji direktor marketinga u Facebooku a sada osnivač i direktor firme R to Z Media, Mikitani Hiroshi CEO jednog od najuspešnijih e-commerce projekata Rakuten Ichiba, Christopher Lambert – poznati Gorštak glumac i investitor, Ulf Michael Widenius osnivač MySQL i mnogi drugi.

Hvala Dragani Đermanović i agenciji PR Pepper koji su jedni od partnera ove konferencije i poklanjaju 10×2 karte za ovaj sjajni događaj a putem aplikacije #PRpepper2ICTspring na njihovoj facebook stranici, kao i na ulaganju svih napora da se o samom događaju više čuje i sazna. Više o samom ICT Springu potražite na njihovom sajtu, a možete ih pratiti i putem Facebooka, Twittera, LinkedIna, You Tubea.

Leave a Reply