Društvenizacija na DIDS2014

U ponedeljak 10. marta održana je peta po redu DIDS konferencija u okviru koje sam imala tu čast da moderiram drugi panel pod imenom Društvenizacija i ovom prilikom se zahvaljujem RNIDS-u na pozivu i ukazanoj prilici da budem deo jedne ovako velike, korisne i značajne priče.

Tema drugog panela bila je promocija web sajtova na društvenim mrežama i razgovarali smo o tome šta znači dobro prisustvo na društvenim mrežama, zašto smo uopšte svi tamo, kako možemo da poboljšamo to što radimo, kako društvene mreže utiču na SEO i upoznali se sa dobrim i lošim primerima. Učesnici panela koji sam vodila bili su fantastični:

Tema koju smo otvorili je takva da je panel mogao trajati i čitav dan, međutim, sat i po vremena je (pre)brzo prošlo i dosta toga je, možda, ostalo nedorečenog a i nismo imali dovoljno vremena za sva pitanja. U svakom slučaju, potrudili smo se da svrhu prisustva na društvenim mrežama i njihovo korišćenje kao komunikacijsko promotivni alat približimo posetiocima koji do sada možda i nisu razumeli ili shvatali zašto je to danas ipak toliko važno i neophodno. Sudeći po komentarima koje smo dobili – što nakon samog završetka panela, što i tokom današnjeg dana, u tome smo i uspeli i drago nam je da smo ispunili očekivanja većine 🙂

Za sve vas koji, možda, niste bili na DIDS-u ili ga pratili putem live streama, evo video snimka celog panela i ovim putem vas pozivam da mi u komentarima postavite pitanja za sve ono što vas zanima iz oblasti koje smo predstavili, a ja ću se potruditi da od svojih panelista dobijem odgovore i objavim ih ovde.

Zanimljivosti o čitavoj konferenciji, koja je bila sjajna, možete pročitati i putem hashtaga #DIDS2014 na Twitteru, kao i u objavama ovogodišnjih zvaničnih blogera:

Deda Bor

Miloš Petrović

Krsto Arsenijević

Una Zabunov

 
Ujedno, ako imate bilo kakvu kritiku, sugestiju, savet ili pohvalu na moje prvo javno moderiranje – izvolite, imate reč 🙂

Leave a Reply