Facebook ne briše neaktivne korisnike

Poslednjih dana, Facebookom ponovo kruži jedna od onih lančanih “pošalica” u kojoj vam se traži da šaljete određenu poruku, kako vam Zuckerberg lično ne bi obrisao nalog.

facebook_ne_briše_neaktivne_korisnike_m

Ne biste verovali koliki broj ljudi i dalje naseda na ove neslane šale, zbog čega prenosim poruku u celosti uz dodatak da:

– Ne postoji način da dođe do prenatrpanosti članova

– Facebook ne briše neaktivne korisnike

– Mark Zuckerberg ima pametnija posla nego da sedi i lično uklanja one koji ne postupe po uputima iz poruke, još manje da šalje poruke svima

“E, šalji to da ti ne obrišu face zato štoje pun.
Evo da te ne bi izbrisali.
Poštovani Članovi Facebook-a! Zbog prenatrpanosti članova primjetili ste da je Facebook veoma spor. Ova poruka će kružiti svuda da se vidi da li je neki član aktivan ili ne. Ako ste aktivni, morate poslati najmanje 15 poruka drugim korisnicima (Copy + Paste), da pokažete da ste aktivni. Oni koji ne pošalju ovu poruku u roku od 2 nedjelje, bit će obrisani bez oklijevanja kako bi se oslobodio prostor za nove članove.* Pošalji ovu poruku svim svojim prijateljima da dokažeš da je tvoj nalog još uvijek aktivan i tako nećeš biti izbrisan.Osnivač Facebook-a @Mark Zuckerberg”

Leave a Reply