Izračunajte svoj Facebook horoskopski znak

Do sada smo naučili da sve što objavimo na Facebooku govori mnogo o nama. Otud i ne čudi što se, s vremena na vreme, pojavljuju aplikacije i web platforme koje naše objave analiziraju i tumače na najrazličitije načine. Sada i uz pomoć Astroverb aplikacije, možete odrediti i svoj Facebook horoskopski znak, kao i napraviti unikatnu zodijak amajliju.

Astroverb je aplikacija nastala u The Creators Project kuhinji koja koristi Facebook objave kako bi jezičkim algoritmima analizirala koliko pričamo o sebi, u koje doba dana, koliko često koristimo određene reči i šta prijatelji govore o nama. Jednom kad sve završi, dobijamo sve podatke u interaktivnom kružnom grafikonu, podeljene u osam arhetipova. 

Nakon pristupanja aplikaciji, davanja dozvole da koriste moj Facebook profil i analizi koja nije dugo trajala, saznala sam da sam utopijski konformista – neko ko je optimističan i veseo u objavama, uvek dobrog raspoloženja i ko razmišlja unutar granica normalnosti 🙂

Pored analize, oni koji se odluče na pristup Astroverbu dobijaju mogućnost da naruče svoju Facebook zodijak amajliju koja je originalna i jedinstvena jer su unikatne i jedinstvene po onome što na ovoj društvenoj mreži objavimo.

Interesantan spoj novih tehnologija, psihologije i astrologije ili još jedan u nizu nepotrebnih i zaludnih aplikacija – prosudite sami.

Leave a Reply