Megapopust Facebook omaška

Ne znam kako vi, ali ja obraćam pažnju na sponzorisane objave i reklame na Facebooku i rado kliknem na neke od njih, ako me dovoljno zainteresuju. Tako je bilo i sa oglasom jednog od sajtova za grupnu kupovinu Megapopust.rs na koji sam juče kliknula, samo da bih se neprijatno iznenadila.

Oglas, kao što vidite (sve uredno print screenujem) nudi zavidnu paletu senki po ceni od svega 568 dinara! 
 
Neuobičajeno niska cena, ali lepo piše, pa sam kliknula. Link me je odveo do njihove Facebook fan stranice, gde sam odmah uočila da pomenutog oglasa nema među objavama, ali sam opazila i ova pitanja:

Jedna od objava Facebook korisnika sadržala je link do originalne ponude, gde lepo stoji da je u pitanju popust od 44% i da se reklamirana paleta senki može kupiti za 1,568 dinara! Greška? Vratila sam se na pomenutu Facebook fan stranicu i obratila pažnju na datume objava korisnika i shvatila da puna dva dana devojke dolaze klikćući na pomenutu reklamu i pitaju se samo jedno:

Gde su te senke od 568 dinara??

 

Tek u toku današnjeg dana, oglas je ispravljen i upisana je tačna cena. Kako je u pitanju stranica koja je dosta aktivna i posećena, stranica koja se redovno puni novim objavama, teško mi je da poverujem da nisu pre uvideli grešku, naročito nakon toliko upita za baš tom reklamom. 
U trenutku nastanka ovog teksta, pojavio se i prvi odgovor na mnogobrojne upite, koji glasi:

Nadam se da ih ovakva jedna omaška neće koštati poljuljane reputacije i kredibiliteta, obzirom da jako lepo rade, dosta su aktivni i imaju zavidan broj aktivnih fanova.

1 Comment

  1. Anonymous

    Нису се бавили прилагођавањем језика којим комуницирају локалном тржишту, па није можда ни чудно што и за грешку у куцању (mistype) криве систем (sustav)…

Leave a Reply