Napravite PDF knjigu od vaših FB aktivnosti

Želite li da imate trajnu uspomenu na svoje Facebook aktivnosti? Imam pravu stvar za vas u vidu aplikacije kojom pravite besplatnu PDF knjigu sa vašim Best-of aktivnostima.

Likebook PDF je aplikacija koja vam u roku od 24 časa na mail adresu isporučuje PDF knjigu koja sadrži neke od najboljih momenata iz vašeg Facebook života. Najpopularnije fotografije, najkomentarisaniji statusi, linkovi, komentari vaših prijatelja… 
  
Sve što treba da uradite jeste da se ulogujete svojim Facebook nalogom, šerujete njihovu stranicu, unesete mail adresu i sačekate na svoj primerak knjige. Period obuhvatanja je godinu dana, a aplikacija vam omogućava da sami odaberete kolor šemu vase Facebook knjige.  Primer jedne takve knjige potražite na ovom linku.

Inače, osnovna delatnost ove aplikacije je kreiranje prave, fizičke knjige vaših Facebook aktivnosti sa početnom cenom koja iznosi 10 evra. Sami birate period koji želite da je obuhvaćen, vrstu sadržaja, dimenzije i ostale detalje, a ova knjiga može biti odličan poklon za porodicu, prijatelje, partnera, ali i za fanove stranica, a više detalja o svemu pronaći ćete na njihovoj stranici.

1 Comment

  1. Miloš Miladinović

    Interesantno. Još kada bi knjiga bila interaktivna. 😀

Leave a Reply