Poređenje cena .rs domena

Račun koji sam dobila od jednog provajdera podstakao me je da  uradim poređenje cena .rs domena.

 

poređenje-cena-rs-domena-m

Usluga hostinga je usluga koja može da se kategorizuje, od trenutka zakupa do trenutka isteka, davalac usluge ima svakodnevne obaveze prema klijentu gde od kvaliteta usluge, najčešće, zavisi i cena, te je razumljivo zašto cene za hosting mogu da variraju.

U slučaju kupovine .rs domena, davalac usluge od trenutka prodaje domena do trenutka njegove obnove, nema ili ima vrlo malo aktivnosti oko samog proizvoda koji mu je plaćen.

poređenje-cena-rs-domena-v1

Ono što mene interesuje jeste zbog čega je cena .rs domena toliko šarolika i kod nekih pružaoca te usluge, znatno skuplja u odnosu na ostale?

Cena za AdriaHost .rs domen je sa računa za obnovu koji sam dobila, izvor cena za sve ostale domene je sa zvaničnih sajtova provajdera, na današnji dan.

 

UPDATE:

 

Na zvaničnom sajtu RNIDS-a, nabavna cena .rs domena iznosi 1350,00 dinara bez PDV-a.

4 thoughts on “Poređenje cena .rs domena

 1. Jovana

  Odlična tema! I mene to zanima.

  Nisam se vodila cenom kada sam birala od koga ću uzeti ovu uslugu, već komentarima i recenzijama dostupnim na netu. Na kraju sam birala između Adria Host i Plus, i odlučila se za ove druge. Neizmerno sam im zahvalna na strpljenju i asistenciji da sama postavim sajt, jer sam to radila po prvi put u životu. Sjajan je njihov live chat, jer su u svakom trenutku prisutni.

 2. Nikola

  U Ninetu je 2357 dinara sa PDV-om

 3. Дража

  Зато…н’купујмо домаће. Ја имам за себе један .com (9€) и један .in.rs (4€). Да имам фирму чија је ниша српско тржиште купио бих .co.rs (8€), и то из принципа код најповољнијих чисто због тржишне утакмице, иако за фирму 20€/mo и није неки издатак.

 4. Jelena

  Da dopunim i ja tabelu 🙂 Kod Mainstreama (mCloud.rs) cena .rs domena je 1615 bez pdv-a (1938 sa pdv-om).

Leave a Reply