Spark.me 2019 avantura

spark-me-2019-avantura

Ne znam za vas, ali mene Spark.me 2019 konferencija već nedeljama drži u uzbuđenju zbog svega onoga što nas očekuje tokom tri dana nesvakidašnje energije 🙂

Kako Nikola kažejoš samo x spavanja“ i kreće Spark.me 2019 avantura 🙂 I ove godine imam tu čast da predstavljam boje Sparka kao njihov zvanični bloger/ambasador i raduje me što ću ponovo biti u prilici da upijam svu tu energiju koja pokreće. Dva dana zvaničnog programa i dan networkinga sa predavačima i organizatorima, ovoga puta na novoj lokaciji u Porto Montenegru, ponovo obećavaju sjajna iskustva i događaj za pamćenje.

spark-me-2019-tivat
Tivat

I, pre nego pomislite da preterujem sa pohvalama, obratite pažnju na sledeće:

Spark.me 2019 predavači

Nakon Ryana Fuijua i Tonyja Conrada iz About.me, Dave Birsa, Briana Solisa, Sare Rosso iz Automattica, Dr. Maxa Mckeowna, Heather B. Armstrong, Marka W. Schaefera, Mikea Massiminoa i mnogih drugih, zaista je teško svake godine iznedriti jednako dobre (ako ne i bolje) predavače. Upoznajte Spark.me 2019 profesionalce koji će narednog vikenda deliti svoje znanje i negde nam pomoći da svoje poslovanje podignemo na koju lestvicu više.

Anab Jain

Dizajner, TED spiker, koosnivač kompanije za dizajn i inovacije Sperflux, koja će nam pokušati približiti svet budućnosti i ono što nas čeka kroz sve veću upotrebu digitalnih alata.

Jeremiah Owyang

Osnivač Catalyst Companies, TED spiker, digitalni marketar na čije se savete i znanja oslanjaju i objavljuju The Wall Street Journal, The New York Time, Fast Company i mnogi drugi.

Cate Murden 

Žena koja dolazi iz sveta medija, radeći za neka od najvećih imena, da bi nakon 20 godina karijere napravila rez i pokrenula sopstvenu konsultantsku kuću koja klijentima kao što su Facebook, Twitter, Google, Havas i mnogi drugi pomaže da izađu na kraj sa stresnim i izazovnim poslovnim zadacima.

Tom Goodwin 

Direktor inovacija u Zenith Media i autor knjige Digital Darwinism, Ted je čovek koji živi i radi sve u vezi novih tehnologija i upotrebi inovativnih platformi za unapređenje poslovanja.

Peter Shankman

Sve što ste ikada želeli da znate o društvenim mrežama, kako ih koristiti, izvući ono najbolje od njih – Peter je čovek od kojeg to možete naučiti. Znamo ga još i kao osnivača onlajn servisa HARO (Help a Reporter Out), alatke koja pomaže novinarima da prikupe informacije od javnosti. Takođe je i petostruki bestseller autor sa knjigama koje piše od 2007. godine.

spark-me-2019-detalji-iz-2019

Andrew Keen

Digitalni preduzetnik i autor nagrađivanih knjiga na temu interneta, digitalne revolucije i transformacije i svega što ima veze sa inovativnim tehnologijama. Smatra se i jednim od najkontroverznijih komentatora digitalne transofmacije i biće više nego interesantno čuti ga na predstojećoj konferenciji.

Brooke Saward

Travel blogeri će uživati u činjenici da nam ove godine Spark.me dovodi jednu od najpopularnijih travel blogerki koja svoj biznis gradi i razvija od 2012. godine i koji joj je do danas doneo saradnje sa mnogim brendovima, biznisima kao i rodnom Australijom u cilju promocije i razvijanja lokalnih biznis ideja.

Brian Fanzo

Ima tome /neću reči koliko/ godina kada smo se Brian i ja povezali putem Twittera i redovno učestvovali u različitim marketing četovima. Tokom godina, Brian se profilisao u jednog od najkredibilnijih podcast-storytellera na temu milenijalaca i marketinga i pravo je zadovoljsvo da ćemo se zahvaljujući Spark.me 2019 i lično upoznati J Ako vas zanima svet podcasta, Brian je čovek za zapratiti!

Lars Silberbauer

Čovek koji je doveo LEGO na vrh liste najboljih toy brendova na društvenim mrežama i YouTubeu 2015. godine, a kao podpredsednik Viacom za MTV Digital Studios, verujemo da će uraditi isto i za njih. Lars se smatra jednim od najuticajnijih i inovativnijih marketara u Evropi.

Sam Conniff Allende

Čovek koji stoji iza 10+ uspešnih startupa, višestruko nagrađivani kreativac, pisac bestselling knjige i mentor mladim preduzetnicima. U svoje klijente ubraja brendove kao što su Red Bull, Roald Dahl, Unilever i mnoge druge.

Stay tuned for more… 🙂

Zašto Spark.me?

Za one neupućene, Spark.me je međunarodna konferencija koja na jednom mestu okuplja najuspešnije ljude iz sveta biznisa, tehnologije, inovacija, marketinga, startupa kako bi kroz trodnevnu konferenciju i networking razmenili ideje, podstakli na razmišljanje i inspirisali jedni druge na velike stvari. U pitanju je konferencija sa koje vas dobijene poruke, saveti i ideje drže i inspirišu tokom čitave godine i to je, negde, i najveća korist ili povrat investicije sa prisustva jednom ovakvom događaju. Pored prilike da upoznate, družite se i učite od nekih od najvećih lidera iz sveta biznisa i marketinga današnjice.

spark-me-2019-vladimir-vulić

Ako još niste sigurni treba li da posetite Spark.me 2019..

Iskustva sa prethodnih konferencija možete pročitati kod mene u prethodnim tekstovima. Kao i do sada, i ove godine ćemo izveštavati o svemu zanimljivom što budemo saznali, kako uživo na društvenim mrežama, tako i putem blogova, za sve vas koji niste u prilici da dođete. Mada… Karata još uvek ima, a ako ste student kartu možete obezbediti po specijalnoj ceni i tako sebi obezbediti mesto na zaista najinspirativnijem događaju u regionu. 

Šta drugo reći za kraj do – vidimo se!

1 Comment

  1. Miloš

    Blago onima koji imaju priliku da idu, zavidim vam 😀

Leave a Reply