#SparkMe – kreativna iskra koja nas inspiriše

Nećete mi zameriti na pokušaju da #SparkMe konferenciju dočaram na ovakav način, naročito  imajući u vidu što sam jedan od zvaničnih blogera i što sa nestrpljenjem očekujem kraj meseca i upoznavanje sa ovogodišnjim predavačima i samim organizatorima.Za one manje upućene, #SparkMe je zaista jedna od onih konferencija koje inspirišu i podstiču da budemo što bolji u svom poslu, konferencija koja pruža uvid u tajne svetski poznatih i uspešnih profesionalaca iz najrazličitijih svera poslovanja, a koji su okupljeni oko digitala. Preduzetnici, mali/srednji biznis, tech kompanije, marketinške i PR agencije, freelanceri, blogeri,..; #SparkMe je konferencija namenjena svima nama jer na njoj možemo saznati i:

kako osmisliti i razviti brendove u današnjem svetu i responsive marketingu

kako preći put od preduzetnika do direktora

kako humanizovati brend i dati mu neku prisniju, ličniju notu kako bi se ljudi sa njime kvalitetnije povezali

kako razviti i promovisati svoj startup

šta je budućnost brenda i u kom smeru ga razvijati

Vidite i sami zbog čega, objektivno, očekujem mnogo od ovogodišnje #SparkMe konferencije. Predavači poput Jona Burkharta, Roba Fitzpatricka i drugih obećavaju uzbudljive, kvalitetne i produktivne impute o modernom poslovanju, digitalnim i content marketing trendovima, ličnom i profesionalnom razvoju.


Ono što me posebno raduje jeste i to što je upravo #SparkMe, čini mi se, krenuo da podiže i jača svest o ženskom preduzetništvu i poslovanju, imajući u vidu da će nam svoje tajne i trikove zanata otkriti upravo Heather i Virginia, koju ću sa posebnom pažnjom slušati jer me veoma zanima da čujem kako ona vidi rat između Snapchata i Instagrama i ko će se tu poslednji smejati.

Ako iz bilo kog razloga niste u prilici da 29. i 30. maja budete u Budvi i lično dožitive inspirativnu iskru, pratite me na Twitteru i bukmarkujte moj blog jer ću se truditi da vas o svemu zanimljivom informišem upravo na tim kanalima i koristeći hashtag #SparkMe.

A ako imate neko pitanje za organizatore i/ili predavače, ostavite ih u komentaru, a ja ću se potruditi da do odgovora dođem.

Do skorog čitanja!

Save

Leave a Reply