Novo na Facebooku: Save opcija!

U moru noviteta, Facebook nas časti sa opcijom Save za sve one informacije koje nas interesuju i želimo da im se vratimo kad ugrabimo malo više vremena. O čemu se tačno radi?

Nakon nekoliko privatnih testiranja, opcija Save će biti puštena svima u narednih nekoliko dana i biće dostupna kako u desktop verziji, tako i u mobilnoj varijanti – na iOS i Android platformama. 
Kako ova opcija funkcioniše?
Videli ste neki zanimljiv link koji ne možete u trenutku da pročitate ili reklamu za neki film ili seriju, možda status o nekom novom restoran? Sada imate mogućnost da sve te informacije sačuvate i pristupite im kasnije, sa bilo kog mesta i bilo gde da se nalazite. Sve što ste sačuvali nalazi se na levoj strani Facebook panela, ili u tabu “More” ako pristupate preko mobilnog telefona.
Informacije koje ste pohranili na ovaj način su vidljive samo vama, osim u slučaju kad odlučite da ih podelite sa prijateljima, a možete ih odložiti i u arhivu. Kako to često biva, u situacijama kada zaboravite šta ste sačuvali, Facebook će vas podsetiti objavljivanjem sačuvane informacije na vašem News Feedu:

Više detalja potražite na blogu Facebooka.

Leave a Reply