Tvitni Coca-Colu i podeli radost!

Iz magične fabrike radosti zvane Coca-Cola, stiže nam nova online aktivacija: tviti Coca-Colu i podeli radost! Evo o čemu se radi.

Kako lično veoma volim ovaj napitak i sve oko njega, svakodnevno pratim šta je to novo i drugačije što rade. Ovih dana je webom odjeknula vest kako su pokrenuli Twitter aktivaciju pomoću koje korisnici ove društvene mreže mogu poručiti i platiti flašicu Coca-Cole svojim prijateljima, koji istu mogu podići u bilo kojoj ispostavi Regal Cinemas lanca bioskopa (u pitanju je najveći lanac bioskopa u Americi).

Kako Tweet-a-Coke tačno funkcioniše?
Prvo i osnovno, treba da imate validan Twitter nalog i kreditnu karticu. Logujete se na link Tweet-a-Coke gde u nosite lične podatke i broj kreditne kartice sa koje vam se skida 5$, što je vrednost flašice osvežavajućeg napitka koji poklanjate nekom od svojih prijatelja jednim tvitom. Odabrani prijatelj će u tom tvitu primiti link u kojem se nalazi ePoklon u vrednosti od 5$ koji potom odštampa i kojim može podići flašicu u nekom od Regal Cinemas bioskopa. 

Tweet-a-Coke aktivacija dostupna je samo na teritoriji Amerike i u pitanju je nastavak promocije “Share a Coke“, kojom kreirate personalizovanu bocu omiljene Coca-Cole i delite je sa prijateljima.

Ako se sećate, nešto slično ovoj Twitter aktivaciji radio je Starbucks prošle godine sa svojim Tweet-a-coffee programom.

Sve u svemu, kako vam se čini ovakav način aktivacije i angažovanja korisnika?

Leave a Reply