Content Experience 2016

Danas i sutra je u znaku Content Experience 2016, prve regionalne konferencije o marketingu sadržajem, trendovima i inovacijama na polju digitalnog marketinga danas. Kao jedan od zvaničnih blogera konferencije, pratite me na blogu ili Twitteru za više detalja.

content-experience-2016-m

Nakon pozdravnog govora Borislava Miljanovića, CEO Represent System i organizatora konferencije, prvi panel će držati Lazar Džamić i govoriće o tome kako je Google odredio šta je content i demistifikovaće čitavu oblast content marketinga iliti marketinga sadržajem.

  content-experience-2016-v

Sjajni Lazar Džamić nam je u svom predavanju više približio content marketing, pravila kojih se treba pridržavati, šta je to na šta Google obraća pažnju (moments that matter) i istakao kako nam bez emocionalne komponente nema dugoročnog uspeha u izgradnji brenda, a moderni marketing je uporedio sa New Yorkom:

content-experience-2016-v2

Nakon Lazara Džamića, sledeći predavač dolazi iz Velike Britanije i u pitanju je Justin Kirby, strateg i predavač koji nam priča o storytellingu i načinima na koje je promenio marketing danas.

Leave a Reply