#SparkMe: 3 saveta za influensere by Danica Kombol

Koja su to top 3 saveta za influensere, nešto bez čega i ne mogu biti to što jesu, saznali smo od Danice Kombol, jedne od predavačica ovogodišnje SparkMe konferencije.


3-saveta-za-influensere-m

Samo zato što nisam uspela otići na jednu od najznačajnijih konferencija u regionu, ne znači da istu ne pratim i to putem društvenih mreža – tačnije Snapchata, gde sam i “ulovila” top 3 saveta za influensere koje nam je poklonila Danica Kombol, komunikolog i vlasnik jedne od vodećih agencija specijalizovanih za društvene mreže, iz Amerike.

 

I, evo njenih 3 saveta za influensere:

 

1. Ispričaj priču o sebi svojim rečima. Ne kopiraj druge, pričaj u svoje ime i predstavi se onako kako znaš – niko drugi to neće umeti bolje od tebe.

2. Aktiviraj sve svoje kanale na društvenim mrežama. Budi svuda gde možeš da budeš i izgradiš svoju zajednicu, ali i tamo gde je zajednica kojoj se obraćaš.

3. Snapchat je sledeća velika stvar, Snapchat će zavladati svetom. Ne znate šta je Snapchat? Ovde imate sve što treba znati o Snapchatu i njegovom korišćenju.

 

Budući da Danica radi sa klijentima poput Macy’s, Domain.me i Cox Communications, ne sumnjam da itekako zna šta govori tako da – slušajte i učite! Više o konferenciji ispratite putem njihovog Snapchat naloga @spark.me, ako vam treba pomoć pri zakoračivanju u svet interneta i društvenih mreža – kontaktirajte me da sarađujemo 🙂

This post is also available in: English

Leave a Reply