Podmladite se uz Evian

Nakon odlične reklame Baby and me, poznati proizvođač vode Evian, otišao je korak dalje i predstavio aplikaciju za podmlađivanje! Pogledajte o čemu se radi.

Evian baby&me je besplatna mobilna aplikacija dostupna za iOS i Android telefone, kao i na Facebooku, i pomoću nje možete vrlo lako i jednostavno otkriti kako izgleda ono dete unutar vas.
Sve što treba da uradite jeste da uploadujete svoju fotografiju, nakon čega će aplikacija kreirati portret deteta u vama.
Ono što je interesantno jeste da aplikacija prenosi na bebu vaše karakteristične crte lica i garderobu koju nosite, čineći ceo proces personalizovanim i posebnim. U slučaju da vam se ne dopada rezultat, moguće je izmeniti ton kože, boju očiju i slično prema sopstvenim željama. Kada jednom završite sa svim korekcijama, imate opciju da fotku sačuvate ili podelite na svojoj Facebook strani, ali i sa milionima drugih korisnika, koristeći hashtag #EVIANBABYANDME.

Za aplikaciju su bile zadužene agencije BETC Digital i B-Reel, a linkovi za preuzimanje aplikacije nalaze se u tekstu iznad.

Leave a Reply